Home | Onze producten | Bodyshaping & Bodyslimming apparatuur | VS-Plus2 Multishape Bodyshaper

VS-Plus2 Multishape Bodyshaper


previous arrownext arrow

Bodyshaping tot in de puntjes
Vacuüm/RF-shaping is een niet-invasieve behandeling voor vermindering van lichaamsomvang en cellulitis. VS-Plus2 stelt je in staat om een behandeling uit te voeren om veilig een gestroomlijnd, geaccentueerd en goed gevormd lichaam voor uw cliënt te bereiken in doorgaans 3 behandelingsessies. Dus wil je je klanten er jonger laten voelen en er jonger uit laten zien? VS-Plus2 biedt fantastische resultaten zonder al teveel inspanning of ongemakken voor de klant


Productspecificaties
– 4 handstukken met elk een ander formaat (fijn tot grof)
– 10.4 inch touchscreen display op de headunit
– Behandeltechnieken: Vacuüm, RF, lipolaser en infrarood
– Uitgangsvermogen: 80kPa (vacuüm), 60j (RF), 20watt (laser)


Functies
De VS-Plus2 Bodyshaping-technologie combineert infraroodlicht, lipolaser, bipolaire radiofrequentie-energie en vacuüm. Dit gecombineerd zorgt voor een diepe opwarming van de vetcellen, het omliggende bindweefsel en de onderliggende huidcollageenvezels. Dit type efficiënte verwarming en vacuüm stimuleert de groei van nieuw en beter collageen en elastine, wat resulteert in gelokaliseerde vermindering van laxiteit van de huid, lichaamsvolume en een algehele verbetering van de huidstructuur en textuur. Cellulitisbehandelingsgebieden kunnen zich in de nek (onder de kin), armen, dijen, billen, flanken en buik bevinden. De meeste patiënten zien geleidelijke en cumulatieve resultaten gedurende het behandelingsregime. VS-Plus2 biedt geen behandeling voor gewichtsverlies. Het maakt gebruik van een combinatie van technologieën om contouren te accentueren aan het lichaam van je klant, waardoor de pijnpunten worden verminderd die door dieet en lichaamsbeweging niet kunnen worden bereikt. Het is de perfecte machine om te combineren met een cryolipolyse behandeling.


Onze services
Waar anderen slechts 12 of 24 maanden garantie geven, bieden wij met onze Full Operational Lease structuur de 24/7 garantie dat jij vrijwel altijd een werkend product tot je beschikking zult hebben. En dat zonder onverwachte kosten! Zodra een storing of defect ontstaat, zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur weer een werkend product bij jou staat. Of dat een reparatie is of een vervangend product, daar hoef jij geen zorgen om te maken. Wij doen ons werk zodat jij dat kan doen waar jij goed in bent, namelijk het bedienen van je klanten!


Training en begeleiding
Bij het leasen van apparatuur bij ons is altijd een professionele training inbegrepen! Zo kun je het maximale uit je apparatuur halen en je klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Indien je naderhand er niet uit komt, dan zijn wij zeer flexibel bereikbaar per mail, chat, telefonisch of zelfs persoonlijk om je weer op weg te helpen!


Meer informatie over de VS-Plus2 Multishape Bodyshaper

Velden met een * zijn verplicht