Home | Onze producten | Laser, IPL Hair-Removal & Tattoo-Removal | TripleWave Laser Diode Hairremoval LD800

TripleWave Laser Diode Hairremoval LD800


NBW-LD800 TripleWave Laser Diode Hairremoval
NBW-LD800 TripleWave Laser Diode Hairremoval
NBW-LD800 TripleWave Laser Diode Hairremoval logo 1
NBW-LD800 TripleWave Laser Diode Hairremoval logo 2
previous arrow
next arrow
NBW-LD800 TripleWave Laser Diode Hairremoval logo 1
NBW-LD800 TripleWave Laser Diode Hairremoval logo 2
previous arrow
next arrow

Geavanceerd value-for-money Laserdiodeapparaat
De TripleWave Laser Diode Hairromal LD800 is verreweg een van de meest geavanceerde laser-ontharingsapparaten in zijn klasse. Waar de meeste andere laser-ontharingsapparaten in zijn klasse alleen op 808nm golflengte werken, werkt de TripleWave maar liefst op 3 golflengten: 755nm, 808nm en 1064nm. Hiermee is dit apparaat bijzonder effectief en voor vrijwel elke huid- en haartype geschikt! Dit is normaal alleen voor de meest prijzige laser-ontharingsapparaten weggelegd. Door zijn geweldige prijs-kwaliteitverhouding, hoogwaardige uitstraling en Medical CE certificering is de TripleWave erg toegankelijk en zeer geschikt voor professioneel gebruik in luxe salons en klinieken.

 • TripleICE 1.200watt
 • TripleICE Pro 2.000watt

 • Specificaties
  – Maximum uitgangsvermogen: 800watt
  – Triple Wavelength Laser: 755nm, 808nm en 1064nm
  – Handstuk met 12mm * 20mm laserkop
  – 10.4 inch touchscreen display
  – Pulslengten: 5ms tot 300ms
  – Flitsfrequentie: 1hz tot 10hz
  – Behandelkop koeling tot -4 graden Celsius
  – Medical CE certificering


  Functies
  De TripleWave Laser Diode Hairromal LD800 beschikt over een laserkop met 3 pulsbreedten; 755nm (oppervlakkige, fijnere haarzakken, lichte huidtypen), 808nm (gros van de haarzakken, meeste huidtypen) en 1064nm (dieper liggende, stugge haarzakken, donkere huidtypen). Met deze 3 golflengten kan het gemakkelijk tot verschillende lagen van het huid doordringen ongeacht welke huidtype (I, II, III, IV, V en VI) de klant ook heeft. De haarzakken worden met behulp van de selectieve lichtabsorptietheorie door de verschillende golflengten gemakkelijk bereikt. Het laserlicht kan snel worden opgenomen door de melanine van het haar voordat het haarzakje en de schacht worden verwarmd. Vanwege de grote laserkopoppervlakte van 12 * 20 mm en een maximum vermogen van 800watt kun je de TripleWave inzetten voor zeer hoogwaardige permanente ontharingsbehandelingen. Je kunt het gebruiken om een ​effectieve en vrijwel pijnloze behandelingen uit te voeren bij je klant zonder huidbeschadigingen te veroorzaken. Het tot -4 graden Celsius gekoelde behandelkop zorgt namelijk ervoor dat de machine veilig met direct contact op de huid kan werken. De TripleWave is nota bene gecertificeerd voor medisch gebruik. Als je voor een geavanceerd laser-ontharingsapparaat met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding wilt gaan, dan is de TripleWave absoluut de perfecte keuze.


  Onze services
  Waar anderen slechts 12 maanden of “12 + 12” maanden garantie geven, bieden wij bij alle koop- en leasevormen 24 maanden onbeperkte 24/7 garantie aan. Dit houdt in dat jij bij een eventuele storing altijd binnen 24 uur weer een volledig functionerend apparaat tot je beschikking hebt! Of wij daarvoor zorgen door middel van een reparatie op locatie, door middel van een vervangend apparaat of door middel van simpelweg een telefonisch consult, daar hoef jij geen zorgen om te maken. Wij doen ons werk zodat jij dat kan doen waar jij goed in bent; namelijk het bedienen van je klanten!


  Training en begeleiding
  Bij het aanschaffen van apparatuur bij ons is een professionele training inbegrepen! Deze wordt verzorgd door een KP-geregistreerde huidtherapeute. Zo ben je verzekerd van informatieverschaffing op het hoogste niveau. Met onze training kun je het maximale uit je apparatuur halen en je klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Je kunt dan veilig, effectief en met het volle vertrouwen behandelingen uitvoeren. Indien je naderhand er niet uit komt, dan zijn wij zeer flexibel bereikbaar per mail, chat, telefoon of zelfs persoonlijk om je weer op weg te helpen!


  Meer informatie over de TripleWave Laser Diode Hairremoval LD800

  Velden met een * zijn verplicht