Home | Onze producten | Laser, IPL Hair-Removal & Tattoo-Removal | TripleICE Pro Laser Diode Hairremoval

TripleICE Pro Laser Diode Hairremoval


TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt
TripleICE Diode Laser Hairremoval Nieuw Handstuk
TripleICE Diode Laser Hairremoval Face Tip Opzetstuk
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt logo 01
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt logo 02
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt logo 03
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt logo 04
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt logo 05
TripleICE Diode Laser Hairremoval logo 3
TripleICE Diode Laser Hairremoval logo 4
previous arrow
next arrow
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt logo 01
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt logo 02
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt logo 03
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt logo 04
TripleICE Pro Laser Doide 3000Watt logo 05
TripleICE Diode Laser Hairremoval logo 3
TripleICE Diode Laser Hairremoval logo 4
previous arrow
next arrow

Geavanceerd topklasse diodelaserapparaat
De TripleICE Pro Laser Diode Hairremoval onderscheid zich van zijn kleinere broertje de TripleICE in kracht (2000Watt) en met een extra handstuk. Net als de TripleICE is dit apparaat verreweg een van de meest geavanceerde Diodelaser apparaten in zijn klasse. Waar de meeste andere vergelijkbare laser ontharingsapparaten alleen op 808nm golflengte werken, werkt de TripleICE Pro maar liefst op 3 golflengten: 755nm, 808nm en 1064nm. Hiermee is dit apparaat bijzonder effectief en voor vrijwel elke huid- en haartype geschikt! Dit is normaal alleen voor de meest prijzige laser-ontharingsapparaten weggelegd. Door zijn geweldige prijs-kwaliteitverhouding, hoogwaardige uitstraling en Medical CE certificering is de TripleICE Pro erg toegankelijk en zeer geschikt voor professioneel gebruik in luxe salons en klinieken.
Bekijk hier de TripleICE 1.200watt


Specificaties
– Triple Wavelength Laser: 755nm, 808nm en 1.064nm
– Handstuk koelt tot -12°C
– Handstuk 12mm * 12mm laserkop uitgangsvermogen 1.200Watt
– Handstuk 12mm * 28mm laserkop uitgangsvermogen 2.000Watt
– Face tip opzetstuk speciaal om in gezicht te laseren
– Touch screen op handstuk
– Amerikaanse import laserdiodes
– Gebruiksduur van 20.000 uur en minimaal 100 miljoen shots
– 10.4 inch touchscreen display
– Pulslengten: 5ms tot 200ms
– Flitsfrequentie: 1hz tot 10hz
– Medical CE certificering


Functies
De TripleICE Pro Laser Diode Hairremoval beschikt over twee handstukken. De eerste laserkop heeft een oppervlakte van 12 * 12mm en een maximum vermogen van 1.200Watt. De tweede laserkop heeft een oppervlakte van 12 * 28mm en een maximum vermogen van 2.000Watt. De laserkoppen met 3 pulsbreedten; 755nm (oppervlakkige, fijnere haarzakken, lichte huidtypen), 808nm (gros van de haarzakken, meeste huidtypen) en 1064nm (dieper liggende, stugge haarzakken, donkere huidtypen) kun je inzetten voor zeer hoogwaardige permanente ontharingsbehandelingen. Met deze 3 golflengten kan het gemakkelijk tot verschillende lagen van het huid doordringen ongeacht welke huidtype (I, II, III, IV, V en VI) de klant ook heeft. De haarzakken worden met behulp van de selectieve lichtabsorptietheorie door de verschillende golflengten gemakkelijk bereikt. Het laserlicht kan snel worden opgenomen door de melanine van het haar voordat het haarzakje en de schacht worden verwarmd. Je kunt het gebruiken om een ​effectieve en vrijwel pijnloze behandelingen uit te voeren bij je klant zonder huidbeschadigingen te veroorzaken. De tot -12 graden Celsius gekoelde behandelkop zorgt er namelijk voor dat de machine veilig met direct contact op de huid kan worden gebruikt. De TripleICE Pro is nota bene Medisch CE gecertificeerd voor medisch gebruik. Als je voor een geavanceerd laser-ontharingsapparaat met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding wilt gaan, dan is de TripleICE absoluut de perfecte keuze.


Onze services
Waar anderen slechts 12 maanden of “12 + 12” maanden garantie geven, bieden wij bij alle koop- en leasevormen 24 maanden onbeperkte 24/7 garantie aan. Dit houdt in dat jij bij een eventuele storing altijd binnen 24 uur weer een volledig functionerend apparaat tot je beschikking hebt! Of wij daarvoor zorgen door middel van een reparatie op locatie, door middel van een vervangend apparaat of door middel van simpelweg een telefonisch consult, daar hoef jij geen zorgen om te maken. Wij doen ons werk zodat jij dat kan doen waar jij goed in bent; namelijk het bedienen van je klanten!


Training en begeleiding
Bij het aanschaffen van apparatuur bij ons is een professionele training inbegrepen! Deze wordt verzorgd door een KP-geregistreerde huidtherapeute. Zo ben je verzekerd van informatieverschaffing op het hoogste niveau. Met onze training kun je het maximale uit je apparatuur halen en je klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Je kunt dan veilig, effectief en met het volle vertrouwen behandelingen uitvoeren. Indien je naderhand er niet uit komt, dan zijn wij zeer flexibel bereikbaar per mail, chat, telefoon of zelfs persoonlijk om je weer op weg te helpen!


Meer informatie over de TripleICE Laser Diode Hairremoval

Velden met een * zijn verplicht