Home | Onze producten | Laser, IPL Hair-Removal & Tattoo-Removal | Sapphire LS-1200 Laser Diode Hairremoval

Sapphire LS-1200 Laser Diode Hairremoval


previous arrownext arrow

Allerbeste Laserdiodeapparaat van Europese bodem
Als het aankomt op het beste ontharingsapparaat die in Europa gefabriceerd wordt, dan komt er absoluut niks in de buurt van de Sapphire LS-1200. Dit topklasse 808nm laserdiode apparaat heeft een extreem krachtige laser met een maximum output van 1200watt en een tot -10 graden gekoelde behandelkop. Dit zorgt ervoor dat je uiterst pijnloos en zeer effectief vrijwel elke huidstype kunt behandelen voor permanente ontharing. Wil jij op de meest hoogwaardige manier ontharingsbehandelingen uitvoeren met de beste apparatuur? Kijk dan niet verder en laat je overtuigen door de Sapphire LS-1200.


Productspecificaties
– Maximum vermogen: 1200watt en 200a (60 joule per cm2)
– Handstuk met saffierglas (10mm * 12mm) en 808nm laser
– 10 inch LCD touchscreen met Nederlandse menu
– Pulslengtes van 15ms tot 400ms (voor type I, II, III, IV en V huid)
– Flitsfrequentie: 1hz t/m 15hz
– Behandelkop koeling tot -10 graden Celsius


Functies
De Sapphire LS-1200 is geschikt voor vrijwel elke huidstype! Dat betekent dus ontharen ongeacht welke schaal Fitzpatrick (tint/kleur) de huid van de klant dan ook is. De Sapphire LS-1200 werkt in korte pulsen van 15 en 400 milliseconden. Dat is lager dan de tijd van thermische ontspanning van het haar, waardoor een thermische beschadiging ontstaat in de kiemcellen die de haargroei veroorzaken. Dit zorgt ervoor dat de Sapphire LS-1200 uiterst effectief is om resultaten te verkrijgen in maximaal 4 sessies voor zeer lichte tot zeer donkere huidtypen.

De handstuk is compleet opnieuw ontworpen en verwijderbaar. Het is ergonomisch en ligt ontspannend in de hand zodat je er lange dagen mee kunt maken indien nodig. Met deze nieuwe restyling wordt het een lichter en krachtiger handstuk door gebruik van slechts 6 standaard Duitse diodestaven met een totaalvermogen van 1200watt. De nieuwe piramidevormige tip biedt een betere toegang tot moeilijke gebieden en optimaliseert het koelvloeistof circulatie waardoor een werktemperatuur van maximaal tot -10 CÂș bereikt wordt. Dit garandeert een pijnloze en effectieve behandeling voor je klanten.

De technologie maakt het uniek, 1.200W en 200A. Door het elimineren van condensatoren is de energieafgifte direct is er geen sprake van laad- en ontlaadtijden die vermogensverlies veroorzaken. Welke werkmodus je ook kiest, je hebt altijd het maximale vermogen en de maximale uitvoerintensiteit tot je beschikking. De Sapphire LS-1200 is uitermate krachtig in alle werkmodi, korte en lange pulsen of in burst-modus (FDP). Dit apparaat kent zijn gelijke niet.


Onze services
Waar anderen slechts 12 of 24 maanden garantie geven, bieden wij met onze Full Operational Lease structuur de 24/7 garantie dat jij vrijwel altijd een werkend product tot je beschikking zult hebben. En dat zonder onverwachte kosten! Zodra een storing of defect ontstaat, zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur weer een werkend product bij jou staat. Of dat een reparatie is of een vervangend product, daar hoef jij geen zorgen om te maken. Wij doen ons werk zodat jij dat kan doen waar jij goed in bent, namelijk het bedienen van je klanten!


Training en begeleiding
Bij het leasen van apparatuur bij ons is altijd een professionele training inbegrepen! Zo kun je het maximale uit je apparatuur halen en je klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Indien je naderhand er niet uit komt, dan zijn wij zeer flexibel bereikbaar per mail, chat, telefonisch of zelfs persoonlijk om je weer op weg te helpen!


Meer informatie over de Sapphire LS-1200 Laser Diode Hairremoval

Velden met een * zijn verplicht