VitaLease maakt Premium Beautycare apparatuur toegankelijk en betaalbaar

  • Meest geavanceerde apparaten
  • Voor specialisten in de beautycare
  • Ook voor startende ondernemers
  • Flexibel en per maand opzegbaar

Het beste voor jouw klant

Als beautycare professional wil je alleen het beste voor jouw klant. Waarom? Om jouw klant het ultieme gevoel van tevredenheid te geven. Tevreden klanten komen namelijk bij je terug en delen hun ervaring met anderen. VitaLease creëert daarom het ultieme positieve gevoel bij jouw klant. Een gevoel dat jij op een slimme en betaalbare manier kunt bereiken.

Wat doet VitaLease?

VitaLease zorgt ervoor dat jij als ondernemer gebruik kan maken van de top-apparatuur op het gebied van beautycare. Door deze apparatuur te leasen in plaats van te kopen, loop je niet aan tegen tienduizenden euro’s investering. Het leasen van onze apparatuur is snel, veilig en prima betaalbaar. Ook voor startende ondernemers!

Welke apparatuur lease je bij ons?

Op onze website en verderop in deze brochure vind je ons aanbod. In ieder geval leveren wij topklasse apparatuur op het gebied van:

  • IPL & Laser (ontharing) apparatuur
  • Cryolipolyse, Lipo-laser en RF-cavitation slimming apparatuur
  • Huidtherapie apparatuur

VitaLease ontzorgt

Als ondernemer heb je genoeg aan je hoofd: je salon, je klanten, je administratie, etc. VitaLease wil daarom de businesspartner zijn die jou ontzorgt. Zo kun jij je compleet richten op dat waar je goed in bent: het bedienen van je klant.

Vervangende apparatuur
Ervaar je ongemakken met jouw apparatuur, dan nemen wij het probleem voor je uit handen. We schakelen direct een technisch expert in en zorgen zo nodig binnen 24 uur voor vervangend apparatuur. Zo zal je nooit tegen onverwachte onderhouds-/reparatiekosten aanlopen.

Reclame en promotie
We ontzorgen je ook op het gebied van marketing en communicatie. Wij creëren de materialen waarmee jij je klanten kunt overtuigen en sturen die eventueel naar je toe. Denk aan Instagram- en Facebook-posts, flyers, posters, e-mailings en nog veel meer.

Maximale flexibiliteit
Voor jou is onze geavanceerde apparatuur misschien nieuw en modern. Dat snappen we. Daarom ontvang je van ons een uitgebreide instructie. Dit krijg je zowel persoonlijk in de vorm van een training als op papier. Heb je onze apparatuur al in gebruik maar wil je nét een iets andere keuze, dan is ruilen geen probleem. En mocht je toch niet helemaal tevreden zijn of is de apparatuur niet rendabel genoeg, dan zijn we flexibel. Je zegt dan gewoon kosteloos op met een opzegtermijn van slechts één maand.