Home | Onze producten | Anti-Aging & Huidtherapie | NuDerm 6-in-1 Skincare System

NuDerm 6-in-1 Skincare System


NuDerm 6-in-1 Skincare System
NuDerm 6-in-1 Skincare System
3- nuderm -2
3- nuderm -3
3- nuderm -4
previous arrow
next arrow
NuDerm 6-in-1 Skincare System
3- nuderm -2
3- nuderm -3
3- nuderm -4
previous arrow
next arrow

Als alleen de beste Facialcare oplossing goed genoeg is
Maak kennis met het NuDerm 6-in-1 System met Thermotherapie, Microdermabrasie, Niet-invasieve Facelift (Biolifting), Ultrasound, Cryotherapie en LED-lichttherapie. Dit apparaat is absoluut de Rolls Royce onder de facialcare machines. Wil je jouw klanten de meest geavanceerde gezichtsbehandelingen aanbieden met de best mogelijke resultaten? Wil je jouw bedrijf uitbreiden en de volgende stap zetten in de wereld van elektrische gezichtsbehandelingen? Kijk dan niet verder. Vind met dit apparaat uit wat de Hollywood beauty treatment inhoudt en til je salon naar een hoger niveau door het NuDerm 6-in-1 System in gebruik te nemen!


Specificaties
Thermotherapy: Het moderne alternatief voor stomen. Door middel van het warmtehamertje kun je de huid van je klant een therapeutisch opwarmsessie geven. Dat voelt niet alleen fijn aan, maar maakt de huid ook gereed voor verdere behandeling.
Microdermabrasion: Microdermabrasie is verreweg een van de meest populaire gezichtsbehandelingen die men kan uitvoeren. Door middel van de diamond-tip koppen die zeer veilig in gebruik en nagenoeg onderhoudsvrij zijn, zorg je ervoor dat de teint van de huid verandert en bevorder je daarmee de natuurlijke schoonheid van de huid.
Ultrasound: Met de ultrasound functionaliteit kun je ongelooflijke resultaten boeken in een zeer korte tijd. Dit is absoluut een van de troefkaarten van het NuDerm 6-in-1 System.
Non-surgical Facelifting: Met de biolifting functionaliteit heb je de gereedschap in handen om gelaatstrekken strak te trekken en te liften zonder een scalpel of botox te hoeven gebruiken. Deze functionaliteit zal in de meeste gevallen een onmiddellijke lift-effect geven bij de gelaatstrekken van je klant.
Cryotherapy: Cryotherapie is perfect voor na de microdermabrasie behandeling om de huid te relaxen, te kalmeren en eventuele roodheid van de epidermis te reduceren.
LED-light therapy: De LED-licht therapie (zowel met een compacte handstuk als met een LED-masker) heeft met zijn 4 golflengtes (rood, geel, groen en blauw) elk een bewezen en zeer effectief therapeutisch effect op de huid. Of het bijvoorbeeld acne-behandelingen zijn of couperose-behandelingen, de LED-therapie zal zeer bevredigende resultaten boeken bij je klanten.


Functies
Met de NuDerm 6-in-1 System heb je 6 bijzonder populaire en geavanceerde behandelmethodes voor het gezicht tot je beschikking. Deze kun je afgezonderd van elkaar uitvoeren, maar je kunt ook een maatwerk behandeling aanbieden waarbij elk van de 6 onafhankelijke behandelingen met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo kun je je klanten zelfs een uur durende 5-sterren behandeling geven door achtereenvolgens alle mogelijke behandelingen uit te voeren. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit apparaat. Microdermabrasie een intensieve peeling. De biolifting functionaliteit zorgt er zelfs voor dat je een hoogwaardige alternatief kunt bieden voor botox behandelingen. Dit is slechts één van de technisch vernuftigheden van dit apparaat. Daarnaast zal de NuDerm 6-in-1 de visuele paradepaardje in je salon zijn door middel van z’n luxe uitstraling en prachtig bijpassende NuDerm standaard met opbergvakken. Je klanten zullen zichzelf uitnodigen tot een behandeling! Laat jezelf overtuigen door zelf een behandeling te ondergaan en ondervind waarom dit Europees ontworpen apparaat al meer dan 600 zeer tevreden beautycare professionals als gebruiker heeft in Groot-Brittannië!


Onze services
Waar anderen slechts 12 maanden of “12 + 12” maanden garantie geven, bieden wij bij alle koop- en leasevormen 24 maanden onbeperkte 24/7 garantie aan. Dit houdt in dat jij bij een eventuele storing altijd binnen 24 uur weer een volledig functionerend apparaat tot je beschikking hebt! Of wij daarvoor zorgen door middel van een reparatie op locatie, door middel van een vervangend apparaat of door middel van simpelweg een telefonisch consult, daar hoef jij geen zorgen om te maken. Wij doen ons werk zodat jij dat kan doen waar jij goed in bent; namelijk het bedienen van je klanten!


Training en begeleiding
Bij het aanschaffen van apparatuur bij ons is een professionele training inbegrepen! Deze wordt verzorgd door een KP-geregistreerde huidtherapeute. Zo ben je verzekerd van informatieverschaffing op het hoogste niveau. Met onze training kun je het maximale uit je apparatuur halen en je klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Je kunt dan veilig, effectief en met het volle vertrouwen behandelingen uitvoeren. Indien je naderhand er niet uit komt, dan zijn wij zeer flexibel bereikbaar per mail, chat, telefoon of zelfs persoonlijk om je weer op weg te helpen!


Meer informatie over de NuDerm 6-in-1 Skincare System

Velden met een * zijn verplicht