Wij geloven er in dat marketing een net zo cruciaal onderdeel van je bedrijf is als de kwaliteit van de behandelingen die je uitvoert. Want zelfs als je de beste apparatuur in huis hebt, als je geen klanten trekt dan heb je daar namelijk absoluut niks aan. Daarom zit bij al de apparatuur wat VitaLease levert marketingsupport inbegrepen. Wij zorgen namelijk niet alleen voor de beste apparatuur voor jou, maar ook dat jij daar maximale rendement uit haalt. De marketingmateriaal wordt volledig naar wens aangepast met betrekking tot je huisstijl en andere voorkeuren. Desgewenst kan er een combinatiepakket of zelfs een compleet huisstijlpakket geleverd worden als je verschillende apparaten bij VitaLease afneemt!

Wij van VitaLease weten we als geen ander hoe we klanten moeten overtuigen. Daarom helpen we jou met het volgende:

Materialen

Je ontvangt van ons de templates van de volgende materialen, volledig aangepast aan jouw huisstijl:

  • Flyers
  • Banners
  • Posts voor Facebook- en Instagram
  • E-mailtemplates
  • Marktplaatsacties (op maat)
  • Groupon-acties (op maat)

Huisstijl

Start je net met jouw onderneming, dan heb je misschien nog geen huisstijl. Daar komen wij om de hoek kijken. Wij kunnen een compleet nieuwe huisstijl laten ontwerpen die past bij jouw smaak, aanpak en dienstverlening.

Afbeeldingen en Tekst

Je bent zelfstandig ondernemer. Je hebt een eigen visie. Logisch dus dat je dan voor een deel je eigen uitingen wilt maken. Ook daarmee helpen we. Wij leveren teksten en beeldmateriaal voor je aan. Deze kun je verwerken in eigen banners, social media, je website of je salon.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor jou zouden kunnen betekenen.