Home | Onze producten | Anti-Aging & Huidtherapie | HydraPerfect Hydrodermabrasie

HydraPerfect Hydrodermabrasie


HydraPerfect
HydraPerfect
HydraPerfect logo 1
HydraPerfect logo 2
previous arrow
next arrow
HydraPerfect logo 1
HydraPerfect logo 2
previous arrow
next arrow

Alles in één!
De HydraPerfect Hydrodermabrasie is een nieuwe behandeltechniek die verschillende populaire behandelingen met elkaar combineert. Dit maakt dit apparaat uniek! In drie stappen wordt de huid gereinigd, gehydrateerd en beschermd. HydraPerfect is pijnloos, geeft geen irritatie of vervelling en is geschikt voor mannen en vrouwen. De HydraPerfect is een vorm van Hydrodermabrasie, een milde variant op de meer ingrijpende behandelingen zoals chemische peelings of dermabrasie, maar met hetzelfde doel: een nieuwe, jonge huidlaag tevoorschijn toveren.


Met de HydraPerfect Hydrodermabrasie kunnen de volgende behandelingen worden uitgevoerd
– Fijne lijntjes en rimpels
– Elasticiteit en stevigheid
– Egale teint en jeugdigheid
– Huidtextuur
– Bruine vlekken en zonneschade
– Olie en verstopte huid
– Grote poriën


Onze services
Waar anderen slechts 12 maanden of “12 + 12” maanden garantie geven, bieden wij bij alle koop- en leasevormen 24 maanden onbeperkte 24/7 garantie aan. Dit houdt in dat jij bij een eventuele storing altijd binnen 24 uur weer een volledig functionerend apparaat tot je beschikking hebt! Of wij daarvoor zorgen door middel van een reparatie op locatie, door middel van een vervangend apparaat of door middel van simpelweg een telefonisch consult, daar hoef jij geen zorgen om te maken. Wij doen ons werk zodat jij dat kan doen waar jij goed in bent; namelijk het bedienen van je klanten!


Training en begeleiding
Bij het aanschaffen van apparatuur bij ons is een professionele training inbegrepen! Deze wordt verzorgd door een KP-geregistreerde huidtherapeute. Zo ben je verzekerd van informatieverschaffing op het hoogste niveau. Met onze training kun je het maximale uit je apparatuur halen en je klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Je kunt dan veilig, effectief en met het volle vertrouwen behandelingen uitvoeren. Indien je naderhand er niet uit komt, dan zijn wij zeer flexibel bereikbaar per mail, chat, telefoon of zelfs persoonlijk om je weer op weg te helpen!


Meer informatie over de Hydraperfect Hydrodermabrasie

Velden met een * zijn verplicht