Full Operational Lease is een leasevorm die vaak wordt gebruikt in het zakelijke verkeer. Het betreft een leasevorm waarbij operationele kosten inbegrepen zijn bij het leasetarief. Met de term “Full Operational Lease” wordt aangegeven dat het apparaat wordt aangeboden op basis van een all-inclusive tarief: onderhoud, reparatie, marketingsupport etc. zijn allen inbegrepen bij het leasetarief.

De voordelen van Full Operational Lease

Met het Full Operational Lease pakket (FOL-pakket) hebben we alle voordelen gebundeld in één overzichtelijk en compleet pakket. Wij werken snel en met transparante voorwaarden. Dit heeft meerdere voordelen voor jou.

  • Wij doen de investering
    Wij kopen de kostbare apparatuur die jij kunt gebruiken
  • Wij doen het onderhoud en reparatie
    Wij nemen de ergernis voor je uit handen.
  • Je betaalt één helder bedrag per maand
    Wij hanteren een overzichtelijk tarief. Geen gedoe dus met rente of afschrijving.

Full Operational Lease versus Financial Lease
Ben je minder bekend met het fenomeen leasen? Dan hierbij een korte uitleg. Meestal is er bij leasen sprake van Financial Lease. In dat geval leen je als het ware geld om een apparaat op afbetaling te kopen. Aan het einde van het leasecontract ben je eigenaar geworden.

Het gevaar van Financial Lease is daarmee dat aan het einde van het contractstermijn jouw apparaat is verouderd. Bij Operational Lease hoef je geen eigenaar te worden. Dat mág overigens wel als je dat wilt. Met onze Full Operational Lease oplossing bepaal je zelf hoe lang je jouw apparatuur tot je beschikking wilt hebben.

Meer weten over het verschil tussen deze twee leasevormen en of het wat voor jou is? Bel of mail ons: 085 – 130 5991 – info@VitaLease.nl