Home | Onze producten | Bodyshaping & Bodyslimming apparatuur | Emsculpting Pro

Emsculpting Pro


EMSculpting Pro
EMSculpting Pro
EMSculpting Pro
EMSculpting Pro
EMSculpting Pro logo 02
EMSculpting Pro logo 01
EMSculpting Pro logo 03
EMSculpting Pro logo 04
previous arrow
next arrow
EMSculpting Pro logo 02
EMSculpting Pro logo 01
EMSculpting Pro logo 03
EMSculpting Pro logo 04
previous arrow
next arrow

Spieropbouw en vetverbranding in één
De Emsculpting Pro behaalt supramaximale spiersamentrekkingen die door inspanning niet mogelijk zijn. Dit doordat gebruik gemaakt wordt van High Intensity Focused Electro-Magnetic (HIFEM) technologie. Tijdens een workout ontspannen de spiervezels tussen elke zenuwprikkel. Emsculpting Pro genereert impulsen met een dermate hoge frequentie dat de spieren niet in de ontspanningsfase kunnen komen. Hierdoor wordt het spierweefsel gedwongen zich aan te passen wat resulteert in spieropbouw en vetverbranding.


Productspecificaties
– Vermogen 5000Watt
– Frequentie 1 tot 150Hz
– 12,4inch touch screen
– 4 Handstukken die gelijktijdig werken
– Gebogen handstukken speciaal voor tricepts en biceps


Functies
Emsculpting Pro zorgt voor zeer sterke (supramaximale) spiersamentrekkingen, die niet bereikt kunnen worden door training. Tijdens deze sterke samentrekkingen wordt het spierweefsel gedwongen zich aan te passen. De spier begint zijn innerlijke structuur te hermodelleren door vermenigvuldiging van vezels en de groei ervan. De HIFEM gebruikt een specifiek frequentiebereik dat spierontspanning tussen twee opeenvolgende stimulaties niet toestaat. De spier wordt gedwongen gedurende meerdere seconden in samengetrokken toestand te blijven. Bij herhaaldelijke blootstelling aan deze hoge belastingscondities wordt het spierweefsel gestrest en wordt het gedwongen zich aan te passen. Recente onderzoeken wijzen uit dat één tot twee maanden na HlFEM-behandelingen de dikte van de buikspier gemiddeld 15 tot 16% was toegenomen bij behandelde klanten.

De Emsculpting Pro werkt op het gebied van de buik door de spieren samen te trekken en aan te spannen om zowel vet te verbranden als het gebied vorm te geven. Deze behandeling kan uw klanten de spierdefinitie die zij al hebben via een fitnessroutine verder te verbeteren. De Emsculpting Pro is ook ideaal om de laatste vetrol op de buik, die maar niet weg wil gaan, aan te pakken.

Emsculpting Pro werkt ook op de billen, met dezelfde supramaximale spiersamentrekkingen als bij de buikstreek. Deze behandeling wordt veelal geprobeerd in plaats van een invasieve Braziliaanse billift. HIFEM-technologie is ‘s werelds eerste niet-invasieve behandeling voor het liften van de billen. Het geeft de gewenste kromming, toon en lift aan de billen.


Onze services
Waar anderen slechts 12 maanden of “12 + 12” maanden garantie geven, bieden wij bij alle koop- en leasevormen 24 maanden onbeperkte 24/7 garantie aan. Dit houdt in dat jij bij een eventuele storing altijd binnen 24 uur weer een volledig functionerend apparaat tot je beschikking hebt! Of wij daarvoor zorgen door middel van een reparatie op locatie, door middel van een vervangend apparaat of door middel van simpelweg een telefonisch consult, daar hoef jij geen zorgen om te maken. Wij doen ons werk zodat jij dat kan doen waar jij goed in bent; namelijk het bedienen van je klanten!


Training en begeleiding
Bij het aanschaffen van apparatuur bij ons is een professionele training inbegrepen! Deze wordt verzorgd door een KP-geregistreerde huidtherapeute. Zo ben je verzekerd van informatieverschaffing op het hoogste niveau. Met onze training kun je het maximale uit je apparatuur halen en je klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Je kunt dan veilig, effectief en met het volle vertrouwen behandelingen uitvoeren. Indien je naderhand er niet uit komt, dan zijn wij zeer flexibel bereikbaar per mail, chat, telefoon of zelfs persoonlijk om je weer op weg te helpen!


Meer informatie over de EMSculpting Pro

Velden met een * zijn verplicht