Goed gereedschap is het halve werk. Daarom maken wij van VitaLease niet alleen goede apparatuur extra toegankelijk voor jouw beautysalon, maar geloven wij er ook in dat daarmee de kwaliteit en kwantiteit van het werk wat je aflevert veel beter wordt. Met ons brede scala aan apparatuur heb je geruime keuze de door jou gewenste behandelmethode in jouw beautysalon bereikbaar te maken!


BodyShaping & BodySlimming Apparatuur

Cryolipolyse, Lipo-Laser en RF-cavitation zijn toegankelijke en populaire behandelmethodes voor de correctie van lichaamscontouren en afslanken. Voor jouw klant is deze behandeling een prettig en betaalbaar alternatief voor onder andere liposuctie. Via onze apparatuur kun jij deze populaire behandelmethodes op een hoogwaardige manier aanbieden.


Laser, IPL Hair-Removal & Tattoo-Removal Apparatuur

Voor skincare professionals is de juiste laserapparatuur een must. Tegelijkertijd is dergelijke apparatuur duur in aanschaf. Onze Full Operational Lease oplossing maakt dit toegankelijk en betaalbaar. Dus of je voor een entry-level IPL machine wilt gaan of juist voor een premium laser machine, bij ons is iedereen aan het juiste adres.


Anti-Aging & Huidtherapie Apparatuur

Cellulitis, ofwel een sinaasappelhuid, komt veelvuldig voor. Jij kunt jouw klant nu hier een hoogwaardige oplossing voor bieden. Met onze multifunctionele huidtherapie apparatuur (met o.a. microdermabrasie, LED-therapie en non-surgical facelifting functionaliteit) bedien je straks jouw klanten professioneel met de meest geavanceerde behandelmethodes die op dit moment worden aangeboden.