Home | Onze producten | Laser, IPL Hair-Removal & Tattoo-Removal | ADRY58S ND:YAG Q-switched Laser

ADRY58S ND:YAG Q-switched Laser


previous arrownext arrow

Topklasse Huidtherapie Laserapparaat
Voor huidtherapeuten is de juiste laserapparaat een must. Dit is in het bijzonder het geval indien je immens populaire behandelingen als tattoo-verwijdering, carbon laser peeling en pigmentvlek-verwijdering wilt gaan uitvoeren. Met dit geweldige ND:YAG apparaat kan dat allemaal en nog veel meer. Dus ben je opzoek naar een topklasse laserapparaat voor huidtherapie? Zoek dan niet verder, de ADRY58S ND:YAG Q-switched laser is namelijk de multifunctionele alleskunner.


Specificaties
– Golflengtes: 1064nm en 532nm
– Flitsfrequentie: 1hz tot 20hz
– Pulslengte: 6ns


Functies
Dit ND:YAG apparaat is voorzien van een niet-ablatieve laser. Dit houdt in dat er geen onderbreking is in de continuïteit van het laserstraal tijdens de behandeling. Het is ontworpen om op pigmentcellen te richten. Hierdoor is het bijzonder effectief in het verwijderen van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en tattoos. Daarnaast kun je het inzetten voor het toepassen van een carbon laser peeling (CLP) behandeling en het verminderen van spataders en littekens. Dit topklasse apparaat is nagenoeg onderhoudsvrij en zeer eenvoudig te bedienen mede door de intuïtieve menustructuur. Door kwaliteitscomponenten kan het vrijwel non-stop ingezet worden om hoogwaardige behandelingen in je salon uit te voeren.


Onze services
Waar anderen slechts 12 of 24 maanden garantie geven, bieden wij met onze Full Operational Lease structuur de 24/7 garantie dat jij vrijwel altijd een werkend product tot je beschikking zult hebben. En dat zonder onverwachte kosten! Zodra een storing of defect ontstaat, zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur weer een werkend product bij jou staat. Of dat een reparatie is of een vervangend product, daar hoef jij geen zorgen om te maken. Wij doen ons werk zodat jij dat kan doen waar jij goed in bent, namelijk het bedienen van je klanten!


Training en begeleiding
Bij het leasen van apparatuur bij ons is altijd een professionele training inbegrepen! Zo kun je het maximale uit je apparatuur halen en je klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Indien je naderhand er niet uit komt, dan zijn wij zeer flexibel bereikbaar per mail, chat, telefonisch of zelfs persoonlijk om je weer op weg te helpen!


Meer informatie over de ADRY58S ND:YAG Q-switched Laser

Velden met een * zijn verplicht