Home | Onze producten | Laser, IPL Hair-Removal & Tattoo-Removal | ADPVE20S SHR IPL

ADPVE20S SHR IPL


previous arrownext arrow

Multifunctioneel Premium IPL Apparaat
Verreweg de meest populaire EBD voor in beautysalons is ongetwijfeld de IPL machine. Deze multifunctionele alleskunner is HET apparaat wat je moet hebben als je op een voordelige manier een breed scala aan populaire behandelingen wilt aanbieden. Dan hebben we het niet alleen over de ontharingsbehandelingen die het door de SHR (Super Hair Removal) functionaliteit op een zeer effectieve en efficiƫnte manier uitgevoerd kan worden. Maar ook huidverjongingstherapie, pigmentvlekkenverwijdering, couperosebehandeling en zelfs borstlifting kan uitgevoerd worden met dit multifuntioneel wonderapparaat! Al deze behandelingen kunnen bijzonder eenvoudig en veilig uitgevoerd worden via de intuitieve interface met geavanceerde veiligheidsfeatures. Laat jezelf overtuigen door deze kanjer en upgrade je salon!


Specificaties
– Maximum vermogen: 2500watt
– 2 Handstukken (ontharing en huidtherapie) met behandelkoppen van 10mm * 50mm
– 8.4 inch touchscreen display
– Tot -3 graden Celsius gekoelde behandelkoppen
– SHR functionaliteit
– Geschikt voor alle huidtypes


Functies
Door de 2 behandelkoppen die elk hun eigen gespecificeerde golflengtes werken kun je op een zo effectief en efficiĆ«nt mogelijk manier de specifieke behandelingen naar wens uitvoeren. Handstuk 1 is uitermate geschikt voor ontharing. Door de SHR functionaliteit kun je op een veilige manier ontharingsbehandelingen uitvoeren voor alle huidtypes. Handstuk 2 is door z’n specifieke golflengtes bedoeld voor huidtherapiebehandelingen. Denk hierbij aan huidverjonging, acne en couperose. Beide behandelkoppen kunnen tot -3 graden afkoelen om je klant een zo pijnloze mogelijke ervaring aan te bieden, ongeacht de type behandeling. Met dit IPL apparaat ben je zelf en je klant verzekerd van een zo aangenaam mogelijke behandelervaring!


Onze services
Waar anderen slechts 12 of 24 maanden garantie geven, bieden wij met onze Full Operational Lease structuur de 24/7 garantie dat jij vrijwel altijd een werkend product tot je beschikking zult hebben. En dat zonder onverwachte kosten! Zodra een storing of defect ontstaat, zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur weer een werkend product bij jou staat. Of dat een reparatie is of een vervangend product, daar hoef jij geen zorgen om te maken. Wij doen ons werk zodat jij dat kan doen waar jij goed in bent, namelijk het bedienen van je klanten!


Training en begeleiding
Bij het leasen van apparatuur bij ons is altijd een professionele training inbegrepen! Zo kun je het maximale uit je apparatuur halen en je klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Indien je naderhand er niet uit komt, dan zijn wij zeer flexibel bereikbaar per mail, chat, telefonisch of zelfs persoonlijk om je weer op weg te helpen!


Meer informatie over de ADPVE20S SHR IPL

Velden met een * zijn verplicht